måndag 22 augusti 2016

Uteritt med mamma

Härlig härlig helg!! Theodor och jag har inte velat ge oss ut i skogen ensamma eftersom mycket kan hända på en 4-åring så den här helgen dök mamma upp.. 

Fredag eftermiddag drog vi iväg på en liten runda med mamma, Kjartan och så jag och Teo. Mycket härligt och även om det blir lite läskigt ibland för Teo så känns han väldigt trygg och stabil.  Kjartan är ju tryggheten själv och bara att ha dem 20 meter bakom oss (jo, de är lite långsamma de där pensionärerna) så är Teo och jag mer trygga.

Lördagen började med arbete hemma. Mamma sov över så hon fick minsann jobba för brödfödan!! Vi bar stockar, pinnar och annat hela dagen från en plats till en annan.  Och vi blev helt klara med det jag hade bestämt att göra den dagen.. Wohooo!! Jag kan säga att alla mina kläder var dyngsura efter detta träningspass och det var inte regnet utan det faktum att jag hade svettats något så kopiöst..

Sedan belöningen.. Ridning på eftermiddagen med mamma.

Hysteriskt roligt och vi tog en liite längre tur den här dagen. Hästarna kändes pigga, vi kände oss laddade och det gick så bra. Massa trav, lite tölt och lite galopp. Tänk så kul det är att rida med mamma..

Söndagen var lektioner på morgonen och sedan kom några vänner över för att se på Teo. Mysigt att sitta och snacka med er - ni är så välkomna att komma över med hästarna också så kan vi ta en liten tur..eller så kommer jag över till er med Teo.

Sedan dök en potentiell hyresgäst över till stallet och jag fick äran att visa runt henne. Mycket snackande från min sida den här helgen och jag var hes när jag väl kom hem.. 

Härliga helg!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar