måndag 1 februari 2016

Helgen blev lång..

Det var en lång och härlig samtidigt sorglig helg.. Det var mycket på gång och det blir en liten bildberättelse.

Mitt släp är nu godkänt för att köra i 2 år till. Det besiktade jag i fredags och de kollade golv, bromsar och allt. Helt ok och fint släp var bedömningen.
Ida älskar att sitta på Svipa. Hon är alltid så snäll (Svipa alltså) och dessutom ofta svettig vilket Ida gärna tvättar bort.. Att hon också når Nilla på bara en noslängds avstånd gör det ännu bättre.
Brana och Kjartan har fått sig många borstningar i helgen av mig.. Massa mockande, massa stallmys. Mycket bygga hage också då de andra damerna i hagen (inte Svipa) lyckades kvadda hagen - återigen - så det blev en massa mekande. Tur att det var mjukt i backen. 

Jag har varit på 50-års kalas också. Väldigt mysigt ställe, Biskops-Arnö, och alltid kul att träffa släkten. 
 En del av familjen.. 

Sedan flyttade en häst från vårt stall.. Det är alltid tråkigt och så fick vi höra att en annan också kommer flytta inom kort. Det är lite..hmm.. låt oss säga att det är många olika åsikter mellan de stora hästägarna och efter något år väljer en del att flytta från stallet pga dessa åsikter. Det är tråkigt att alla inte kommer överens - vi isisfolk i stallet är helt synkade och kommer alltid överens...

Efter att ha varit igång hela helgen var det mysigt att komma hem igen på söndagskvällen och bara mysa i soffan.. Ida var helt slut och la sig bekvämt tillrätta hos matte..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar