fredag 13 februari 2015

Ridjakten före/efter snöslungan..

Det här hände för några dagar sedan men det var så roligt så jag vill berätta den nu. Nilla & Jag var ute och red på Svipa & Kjartan. Vi red på och hade så trevligt i skritt, tölt, trav i pannlampornas sken.


När vi var på väg hemåt så såg vi traktorn med snöslungan så vi valde att invänta denna traktor så att vi inte hade den precis bakom oss utan då istället framför oss.. Nilla & Svipa passade på att vända och träna lite mer galopp medan jag & Kjartan väntade.. 
och väntade..
och väntade..

Till slut åkte traktorn förbi vår väg så att vi kunde börja rida, Nilla & Svipa kom tillbaka och vi började i sakta mak bege oss hemåt med traktorn en god bit framför oss. Snöslungan tog sin goda tid på sig, åkte höger/vänster/fram och tillbaka, så vi fick göra många stopp för att låta traktorn bli klar och åka framåt men sedan så slog han in på en liten avstickare in på en parkering. Vi såg vår chans och töltade förbi - annars skulle vi ju aldrig komma hem. och vad händer? Jo, denna snöslunga börjar dyka upp bakom oss i ganska högt tempo!! Vi tog TRAV och Kjartan tyckte att det var alldeles för långsamt tempo så han tog Galopp medan Svipa bredvid låg i någon sorts flygande pass. 
Jag har nog aldrig skrattat så mycket! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar