tisdag 7 februari 2023

Fullt i isis-stallet

 Tränar på med Teo och jag riktigt älskar att träna just nu! Teo är pigg och glad, jag är pigg och glad och allt fungerar så där perfekt som alltid - nåja, det är inte alltid en dans på rosor och vi kämpar en del med olika detaljer men det är som det ska vara. Bra vissa moment, underbart vissa andra och ganska dåligt vissa.. Det är helt ok, det är det som kallas träning. 


Helt plötsligt har det blivit fullt i isis-stallet också!?! Wow, helt underbart. Snart kommer en mycket trevlig tjej med sin valack flytta in och i slutet av april kommer ytterligare en tjej med sitt äldre sto.  Eftersom det bara finns 5 boxar i isisdelen - nåja vi skulle kunna klämma in en mindre individ till om det krisar - så är det nu fullt!! Wohoo! Jag gillar fullt stall för alla har så mycket att bidra med, inte bara det att mängden pass per person blir färre utan ridmässigt, hanteringsmässigt och energipåfyllning. 

Nu ska jag bara tänka ut bästa möjliga flockuppdelning också, inte det enklaste och sannerligen inte lätt när det är hårt i backen men det ska nog gå bra det med.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar