måndag 31 maj 2021

Träning & Familjeträff

Lördagen började med morgonfodring sedan hem och börja jobba hemma. Nu börjar värmen så det är dags att göra ordning tomten igen. Klippte gräsmattan, dammsög inomhus och på alla altaner, tvättade och hängde ut tvätt utomhus.. Njöt av blomster och sol.

 
   
                                    


Det har blivit ganska stenhård träning i helgen. Vi har jobbat på volten och så även på grusvägen. I lördags kväll blev det volten och det gick inte så bra. Det kan ju inte alltid gå bra och Teo känns stum, stel och lite ovillig att jobba med mig. Så vi kämpade på en bra stund och när vi till slut samarbetade så avslutade jag träningen. Men nog jobbade vi länge. Hans högra sida har på något sätt blivit stum eller så är det jag som kräver för mycket?.. Nåja, jag blev nöjd och han likaså, så då får det vara bra.

Söndagen var mors dag så självklart åkte flaggan upp i toppen!


Därefter så träffade jag en bunt familj utomhus. Alla vaccinerade förutom jag och det var otroligt roligt att få se alla efter över 1 års frånvaro. Min mamma & moster fyller år runt den sista maj, så det blev en liten sammankomst. Inte planerad utan vi alla hörde av oss och sa att vi skulle komma.

En del av familjen
Mamma fick ett fågelbad
Brorsan dök upp med blommor i handen

Ida hatar nyklippt gräs så hon la sig på jorden istället.

Sedan mot stallet och så red jag ut på grusvägen. Även här blev det rätt stenhård träning med kort tempo tölt och väldigt aktiv bakdel. Ida fick hänga med i västen eftersom det var supervarmt ute och då kan hon inte vänta i bilen. Supersvettiga efter passet så duschade jag av Teo och sedan fick han sova inne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar