måndag 7 juni 2021

Händelserik vecka

 Värmen kom och jag försvann.. Inget ovanligt, jag avskyr värmen och slutar fungera. Men ridit har jag gjort, om än lite mindre då. Minns inte riktigt vilka dagar jag har ridit men ut på grusväg ibland och volten ibland. 

Fredags red jag på volten och Teo gick vansinnigt BRA! Jag var taggad kan jag lova. Lördags åkte jag till föräldrar och hjälpte dem med det ena efter det andra. Lite borttagning av Ölandstok och så inställning av robotgräsklippare. Plus en massa kvalitetstid med mina föräldrar, väldigt länge sedan jag umgicks med dem så här ofta. Jag hade beställt våfflor så mamma gräddade dem utomhus, riktigt mysigt.,


På kvällen red jag en liten sväng på volten och efter det fick mina pojkar gå ut.. De går ju ute dygnet om nuförtiden

Och söndagen, Nationaldagen!! Flaggan i topp, lite somrigt klädd och så drog jag iväg till Rimbo för att vaccineras.. Äntligen min tur!! Kan säga att jag var lite lätt nervös men det gick så fort och jag kände inte ett smack.. Lite öm i armen efteråt. Fick sitta och vänta i 30min med en god bok i handen innan de släppte ut mig från området.

Sedan lite lugnt hemma tills jag åkte till stallet och utökade grabbarnas hage lite medan jag minskade ner stoets hage. Och så har vi äntligen beställt hösilage för oktober 2021 till september 2022. Fyrkantsbalar. Den här gången beställer vi inte från gården utan vi har beställt utifrån. 
Hästarna fick vila för det var på tok för varmt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar