lördag 13 oktober 2018

Bästa berömmet om vårt lilla isis-stall

Jag har sagt det några gånger, jag fullkomligt älskar alla mojänger och prylar som är gjorda för att underlätta allt i isis-stallet. Automater i både hage och box, lätt skötsel, väldigt trevlig stallkompis och en bra flock. DÅ funkar allt enkelt. Visst får vi kämpa ibland, med t ex städning av stallet en gång per år, när hagen ska byggas om eller om vi får för oss att mocka hela hagen men då gör vi det tillsammans och allt går så mycket lättare när vi båda jobbar lika hårt och vi båda har samma syn på hur saker ska göras och skötas.

Vi skrattar, umgås dagligen och har alltid roligt. Vi kan snacka om allt mellan himmel och jord, rider ut tillsammans, tränar på volten tillsammans, hjälper varandra om vi inte kan komma till stallet osv. Det är helt enkelt så här man vill att ett stall ska fungera. Enkel skötsel, minimalt med arbete och roligt. Perfekt!

Och jag tror vi fick bästa berömmet någonsin i veckan. En av storhästarnas ägare vill konvertera sina stora hästar till islandshästar och komma in till vårt stall. Det kallar jag bästa berömmet. Ägaren gillar vår typ av skötsel och all vår hantering och hör även hur roligt vi har.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar