tisdag 21 november 2017

Tävla?

Mamma frågade mig när jag ansåg att Theodór och jag är redo för tävlingsbanorna.. Det fick mig att fundera  lite... När är vi egentligen redo??

Det är mycket som inte är på plats ännu, lyhördheten, balansen, styrkan, konditionen och styrkan att kunna bibehålla gångarterna snyggt. Men - tränar man inte på att tävla så brukar det inte heller bli så bra, då är det för mycket saker som händer. Dessutom är det rätt mycket nytt för mig efter att ha varit ifrån tävlandet sedan 2013. Det är licens som ska beställas, nivåer som ska förstås, anmälningssidor som är nya, fast i grund och botten så är det ändå samma ridning.

Jag får se. Som jag känner nu kan jag lika gärna vänta till sommaren eller hösten 2018. Det är för mycket hysteri på SM SM SM och åter SM och kvaltävlingar. Anmälningar som (i alla fall det här året) blev fullproppade på 3 sekunder för att sedan till sist vara halvfulla på själva tävlingsdagen. Frågor, debatter och annat som dyker upp hela tiden. Missnöjda och nöjda ekipage.

Jag gillar att tävla, det ska jag inte sticka under stolen med, men samtidigt gillar jag att träna. Så vi får se, just nu är planen att tävla på hösten 2018..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar