onsdag 27 april 2016

Tävlingar..

Är något jag verkligen kan glömma det här året.. också.. MEN! När jag tittar på tävlingar och alla anmälningar så kan jag inte låta bli att fnissa lite. Jag tror det var förra året (eller året före det?)  som det jagades fram tävlingsekipage för att "ingen ville anmäla sig till tävlingar" och vissa ställen fick t om ställa in tävlingsdagar pga för få anmälda.

Det här året så finns det tydligen inte tillräckligt med tävlingar (i alla fall mitt i Sverige) och alla större tävlingar blir fulla på en dag, mer eller mindre. Det skapas kölistor som är lika långa som kön in till Ullared på en högsäsongsdag..

Vad är det som har hänt?? Kan det vara så att kraven att kvala till SM har blivit lättare och alla vill numera tävla för att prova på att kvala in? Eller är det mer priser? Eller är det så att folk tävlar mer för att alla regler har ändrats så att man får tävla på vilken tävling som helst?? Eller har tävlingar helt enkelt blivit mer populära??

Det har ju hänt mycket med reglementet under föregående år.. Om det är bättre och enklare?? Vem vet? Det verkar ha startat en trend i alla fall med många som vill tävla, vilket är väldigt roligt.

Det här var lääänge sedan känns det som.. ja, då hette jag Boredahl också :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar