fredag 30 december 2022

Årsbokslut 2022

 Jag brukar alltid se tillbaka på vad som har hänt under året och summera det viktigaste.. Så nu ska vi se:

Häst & Stall: Det kom en ny stallkompis till oss men det varade inte länge utan den flyttade efter bara några månader. Men på höstkanten kom det två nya och det gjorde mig jätteglad! Dock varade glädjen inte länge då min goda vän valde att avsluta sin hästkarriär och sålde sin hästkamrat. Så där flyttade den hästen. Solfari red jag in och sålde sedan.. Jag har beslutat att behålla Teo ett bra tag (kanske för alltid).

Hus & Hem: Gästhus och Bastu är helt klara och invigning skedde i höstas! Några små finjusteringar behövs men det är inget som hindrar att ta emot besökare eller basta. Jag har fixat en snickarverkstad vilket jag är väldigt glad över. Vedskjulet har fått nytt tak så nu kommer det hålla några år till. Fräschat upp gången in till mitt hus - börjar lära mig plattläggning.  Jag har odlat mer och finner det mycket roligt.

Bil: Den har fått sin service och sköts enligt konstens alla regler.

Jobb: Det går bra på jobbet, jag lär mig mera saker - man är aldrig för gammal för att lära sig. En kollega har bytt jobb vilket jag inte beklagar mig över då vi inte riktigt kom överens. 

Familj: Har faktiskt hunnit med att träffa familjen mer. Varit hos äldsta brorsan och hans fruga på deras sommarställe - väldigt vackert. De har även varit hos mig några gånger och hjälpt till med eldragningen till gästhuset. Varit hos syrran några gånger, hjälpt till att laga altan. Min systerdotter döpte sin son denna sommar och självklart var jag där. Min kusin/gudmor hälsade på hos mig vilket var väldigt roligt. Mamma & Pappa är ofta hos mig och jag försöker hjälpa dem med än det ena, än det andra när jag är hos dem. Min andra brorsa har jag hälsat på en gång under sommaren (tror jag).. Vännerna - njaeee, jag är otroligt dålig på att träffa dem.. Det beror dels på covid och dels att vi alla har mkt att göra hela tiden.. Urdåligt ursäkt men så är det.


Mål och Plan 2023: Man ska väl alltid ha mål och planer och det har jag. 

  • Teo & Jag ska åka på kurser och kanske någon tävling eller två. 
  • Mitt hus ska utökas med ca 1.5 meter för att få större kök och en hall på rätt ställe.
  • Altanen ska få bättre vinkel på taket
  • Växthus ska jag försöka bygga för det där med odling var roligt.
  • Gästhuset ska också få en dusch-altan så man kan duscha utan att stå helt öppet.
Har jag haft ett bra år?? Jooo, det tycker jag nog. Det har varit lugnt, skönt och avslappnat. Nu ser jag fram emot nästa år. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar