måndag 1 mars 2021

Inge kul....

 Jag förstår SIF, de gör ett bra jobb -  men det behöver inte betyda att jag tycker det är ok eller roligt.  De tillåter tävlingar för eliten - men inga andra.  Eller jo, vi får tävla digitalt och på så sätt kvala, men det kommer säkert ställas en hel del krav på oss, dvs hur vi filmar osv. Visst det är ok,  man slipper ju åka iväg men det är ju just tävlandet på annan plats som gör det roligt.

Jag kan väl tycka att detta borde gälla för alla - alltså digitala tävlingar. Varför ska eliten få komma iväg och blir det verkligen lyckat, ekonomiskt menar jag nu.. Vinstmarginal eller jämt upp för arrangörer??   

Jaja - det ger mig ytterligare ett år att träna inför tävling. Om jag nu tänker fortsätta med tävlandet.. Rätt skönt att bara vara hemma och rida som man vill. 

Ryttare som:
1. innehar F-skattsedel/ är anställd i hästverksamhet
och/eller
2. har kvalat till SM, eller nivå 1 (elitklass) någon gång 2017-2020. Kvalpoängen/tiden ska motsvara den åldersklass man tillhör 2021 och gäller för den disciplin man uppnått kvalpoäng i (GK, respektive sport).
Ryttare som uppfyller elitkravet tillåts tävla på de arrangemang som hålls under aktuell period. För de ryttare som inte uppnått elitklassificering i sin respektive åldersgrupp kommer digitala kval till nivå 1 (och därmed elitklassning) att erbjudas via TS under våren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar