måndag 5 december 2016

Myshelg med Ida i centrum!

I helgen fyllde Ida 5 år! Tänk att hon redan har blivit 5 år!?! Tänk så mycket som har hänt under de här 5 åren för henne. Hon & Jag flyttade från man och lägenhet till liten stuga på en gård och därefter flyttade vi vidare till vårt hus vi har på landet.

Så själva dagen D som var på lördagen fick hon följa med mig till stallet, som vanligt, och frysa under ett hästtäcke medan jag tog hand om hästarna.


Sedan åkte vi vidare till mina föräldrar där hennes kompis Molle och den gula bollen finns. 

Medan hon lekte där så åkte mamma och jag till IKEA, Jula, Rusta, Kappahl för att inhandla lite saker. Det är nämligen så att när jag rider så sitter Ida numera i bilen och för att inte frysa så behöver hon värme i bilen och numera finns det en kupévärmare i bilen så hon har det varmt och gott i bilen. 

Grattis bästa sötaste Ida!. Hoppas din dag var bra.. 

På söndagen var det stallmöte, ett väldigt effektivt stallmöte, och sedan dök mamma upp i stallet och vi red ut en härlig stund. Galopp uppför backarna, massa skratt och... tam-ta-dam!!
JAG HAR TÖLTAT massvis på Teo!!! Klockren tölt.. Wohoo..

Sedan satte jag upp lite belysning hemma som jag hade köpt från Rusta. Istället för att sätta upp traditionsenligt som en slinga så gjorde jag ett hjärta..


Ja, det var den helgen det..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar