måndag 13 oktober 2014

Myshelg

Det blev en väääldigt härlig helg.. Mamma & Pappa kom över på lördagen för att pappa ville bygga ett litet hus till min luftvärmepump, det blev jättefint men jag har inte tagit någon bild (tyvärr).. Mamma & Jag drog till Rusta, Jula, Elgiganten för att inhandla lite saker och vad ser vi där?!? 

JULSAKER!!!

Det var ju underbart! Mamma & Jag älskar julsaker så vi drogs till julhyllan som en mal dras till ljuset. Vi gick där och myste i allt det röda och tomtar..
Men jag införskaffade mer tråkiga saker såsom stuprör och någon mjukplastvattenrör.. Det skulle upp så att jag slipper sjö bredvid mitt hus. Men en liten matta blev det också till köket då trasmattan jag hade i köket var så kall. Så det blev en fluffig historia som ger mer värme åt fötterna när man står där och lagar mat/diskar.

Eftersom jag ändå fixade köket passade jag på att göra lite åt kontoret/gästrummets golv också.


Sen drog vi till stallet, mamma & jag.. Mamma (70år) fick passa på att träffa sin gamle vän, Kjartan (snart 29år) och vi drog ut på en härlig runda i skogen i både skritt, trav och tölt.. Underbart att se henne på hästryggen igen.  Efter denna skogsrunda så åkte vi hem till mig igen där jag bjöd båda föräldrarna på den avancerade måltiden: Köttbullar och stuvade makaroner.. Pappa åkte hem, mamma stannade kvar och vi hade en mysig kväll.

Pussa "mormor" är det bästa Ida vet..

Dagen efter blev det stallet igen och vi red samma väg en gång till, Jag, Mamma & Nilla. Härligt väder, underbart sällskap och glada hästar. Kan det bli bättre??
Efter det skjutsade jag hem mamma med en liten avstickare till Hööks där lindor inhandlades till Brana. Hon får skavsår av ALLT har jag märkt och lindor är det enda senskydd som fungerar. 

Väl hemma igen, så var Ida totalt slut efter att ha haft "morfar+mormor" och Molle hemma plus allt resande hit och dit men busade lite med mattes mössa.. Sen däckade vi.. Bra helg!!1 kommentar: