söndag 20 december 2020

Rolig ridning

 Det har varit ett tag sedan jag skrev något men jag tränar, är i stallet, jobbar och kör på som vanligt...Eller nästan som vanligt. Covid gör att jag är lite mer försiktig och undviker att träffa alltför många personer eller åka runt överallt - jag håller mig hemma, är i stallet och på jobbet där jag knappt träffar några. 

Det positiva är dock att min ridning har blivit mer intensiv. Jag tränar mer, jobbar mer med kondition på Teo, arbetar mer med tekniken, kommunikationen med Teo och det går vansinnigt bra!! Han går riktigt fint och vi har ett bra samarbete mellan oss. 

Solfari växer så det knakar och blir både starkare och större. Han och Teo busar rätt mycket i hagen och jag inser att snart lär det bli en splitt mellan dem men i nuläget är Teo störst och starkast, både fysiskt och mentalt men snart kommer det nog bli rejäl fajt men jag hoppas det inte sker ännu. Jag har koll på dem och hoppas att de håller sams ett bra tag till så Solfari stärker sig fysiskt så mycket som möjligt och inte får leva sitt liv i ensamhet för tidigt. 

1 kommentar:

  1. Låter ungefär som jag har det. Jag är så glad över mitt hästintresse - och för mina stallkamrater.

    SvaraRadera