fredag 13 december 2019

Lera, Stress, Lucia, Jobb = Prioritering

Ja, man hinner inte riktigt med allt just nu.. Mycket blir bortprioriterat pga jobbet. Jag håller inga lektioner längre - för jag prioriterar bort det just nu.. För det handlar om prioritering, inte om att man "inte hinner med"..

Jag kan säkert hinna med det mesta men för att må bra och känna någon livskvalité så väljer jag att prioritera bort en hel del. T ex lektioner, umgås med min stallkompis, familjen, vännerna. Jag väljer hellre jobbet, stallet, rida på Teo, sova. För just nu kräver jobbet all tid och kraft och visst, jag kan välja att prioritera ner jobbet men sån är jag inte. Det jag tjänar pengar på är jobbet - ingenting annat. Så för att leva behöver jag jobba och för att jobbet ska må bra behöver jag jobba lite mer. Det är en kort period så jag överlever..

Men det är klart - ibland tar jag lite pauser, som nu t ex och uppdatera bloggen.

Teo går bra, pigg som tusan, ibland t om lite svårhanterad att ta ner/upp från hagen. Vi tränar lite på kvällarna, mestadels rätt hårda konditionspass på grusvägen ensamma i pannlampans sken. Men han går väldigt bra och jag får sådan energi från honom!

Lucia var det idag också hörde jag på radion.. Vad passar bättre än en glittrande Ida??


1 kommentar:

  1. Det livet, det livet. Det är bara att surfa med och göra det bäst av det. Det verkar du bra på.

    SvaraRadera