torsdag 10 oktober 2019

Hösten

Nu har hösten verkligen infunnit sig och med det mitt liv i ett ekorrhjul. Man hinner inte riktigt med att andas och helgerna blir riktigt dyrbara.  Man går upp, åker till stallet, släpper ut hästar, mockar, fodrar, åker till jobbet, jobbar, åker till stallet, sköter hästen, rider, fixar, åker hem, duschar, äter och så sover..

Så i helgen ska vi stallkompisar äntligen göra det vi har längtat till men inte kunnat eftersom hästarna har varit för unga, för skadade osv  men nu är tiden inne: Vi ska rida LÅNGTUR!!
Packväskorna ska packas och så ska vi ge oss ut på lördagen i några timmar. Hästarna behöver det, Teo är riktigt trött på träning och jag behöver det. Ska bli såå mysigt.

En gång i tiden red jag ofta ihop med andra personer på långa turer.. Det här är Kjartan i sin sommarskrud, han hatade bromsar och vägrade gå utan sina kläder.. 

1 kommentar:

  1. Å vad härligt. Fasen att det är start för älgjakt snart (jo, jag unnar jägare att vara ute också). Jag menar nu när det är som ljuvligast att vara ute i skogen.

    SvaraRadera