måndag 7 oktober 2024

Underbar helg med mkt gjort

 Jag har haft min första lediga helg på väldigt länge och den tillbringade jag hemmavid. Lördagen kom mamma över men förstås hade jag migrän - ni som inte lever med  migrän bör veta att man oftast får migrän när man slappnar av.. 

Men vi hade det mysigt ändå med att sitta och prata, ta en promenad med voffarna, njuta av solen, planera lite ditt och datt. Jag kanske inte var så energisk som jag brukar vara men det var mysigt. Så fort mamma åkte, tog jag en migrändos, somnade och vaknade utvilad och migränfri. 

Moot stallet och så rakade jag av Teo hela hans päls då han svettas typ hela tiden nu och sedan tog jag mig ut i mörkret och red. Mycket mysigt.


Söndagen blev också en riktig mysdag. Började med att sova ut rätt länge för att vara mig, typ till 7. Låg och drog mig i sängen en halvtimme. Sedan upp och äta lite frukost och njuta av morgonen med trasselsudden. Åkte iväg till Byggmax och köpte spån, asfaltskit och silikonlim. 

Tillbaka hem och så började jag jobba hemma. Täta tak på gästhus, täta plasttak på altan, spika upp kablar för ytterbelysning, flytta om planteringslådor inför nya planteringen och satt och njöt i solen. Vilken underbar laddningsbar dag det var!

Väldigt soligt uppe på taket. och VARMT! trots att det var den 6 oktober


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar