tisdag 6 juli 2021

Sover, jobbar, rider, arbetar, sover..

 Det händer massvis just nu men egentligen inte, det är helt enkelt bara ljust ute och då sover man knappt. 

Mitt förråd på tomten är ett minne blott och nu är det en stor grop för en grävare har grävt en grop där, jättefint. Markduken är på och just nu medan jag skriver så håller grävaren på att flytta grus till gropen. 


Sedan ska vi gjuta 12 plintar och därefter kommer halva familjen och hjälper till med golv, väggar och tak. Det ska alltså bli ett nytt gästhus på 15kvm med förhoppningsvis en bastu i en liten del. Då har jag, om det blir långvarigt strömavbrott, en liten yta där jag kan bo om det krisar men mestadel är denna yta för mina gäster, vänner och familj som ibland kommer över. Mina föräldrar verkar dessutom gilla att vara här så nu kan de få sin egna yta och pappa får äntligen basta varje dag, vilket han älskar. 


Ridningen då? Jo men den går väldigt bra! Teo känns stabil och säker på sina gångarter och just nu är det mycket finslip. Jag övar på T1, öka, minska på rätt sätt och rätt ställe samt lite galoppfattningar. Formen, mitt säte, min hand, mina skänklar och så aktiviteten på Teos rumpa. Det ska bli mer, högre, bättre, mer WOW. Ja, jag är aldrig nöjd.. 

Men det går väldans bra och jag börjar faktiskt fundera lite på tävlingar, både V1, T1 och B-flokk. Jag tror inte på några succéer men över 5.0 borde det bli.. 

Solfari är så behagligt härlig så jag börjar tappa minnet varför jag kastrerade honom. Men sedan behöver jag bara se bakåt i bloggen för att minnas. Just ja, han var odräglig, på gränsen till farlig.. I höst ska jag börja handhästa honom och sedan när han kommer in på sitt 4:e år (2022) kommer jag rida in honom. Så får vi se hur han är och om det är något för mig att behålla.. Är det inget jätte-WOW, så säljer jag honom.. Men vi får se, det har sett lovande ut när han rör sig i hagen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar