fredag 7 december 2018

Stökig vecka

Vet inte vad det var med den här veckan men ack så struligt det har varit..

Först började bilens motorlampa lysa vilket fick mig att gå in i panik-läge då jag behöver bilen varje dag samt ska åka iväg på kurs i helgen. Löste kursen med min stallkompis killes bil men ändå.. Det blir struligt. 

Veterinären dök upp och gav Teo hans stelkrampsspruta i tisdags och då blev jag sen till jobbet - vilket jag egentligen inte alls har tid för då jag har massvis att göra.. Jobbar dygnet om känns det som just nu.

Sedan har jag haft migrän mer eller mindre hela veckan vilket har gjort att jag har stannat hemma 2 dagar och legat i soffan. Mäh!! Det behövde jag inte!!

Och till ovanpå allt det här så halvdrog Teo av sig ena skon som jag inte kan sätta på, jag kan sätta på tappskor ganska bra men skadade hovväggar gör att jag väljer hovslagaren.. Så då blev det jakt på hovslagaren helt plötsligt.

Men.. som ett under.. Bilen fixades.. gratis (tack så mycket).. Skon sattes på (gratis den med, tack så mycket) och migränen börjar försvinna (tack huvudet).. Jobbet kommer jag ha vansinnigt mycket att göra just nu men sånt är livet..

Inte så dum vecka ändå kanske.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar