tisdag 2 december 2014

15 dagar kvar..

Tills jag har semester och även till Branas förhoppningsvis sista veterinärbesök gällande skador. Jag tror faktiskt att den här gången kommer vi få ett stort fett GODKÄNT/FRISK för nu ser hon alldeles för fin ut på bakbenet. Hon har fortfarande en liiiten galla men det sa veterinären att det kanske hon får leva med men benet är kallt, ingen hälta såvitt jag kan se och hon ser helt enkelt väldigt fräsch ut.

Det skulle vara den bästa julklappen att få höra ordet som jag har längtat efter från veterinären: "Frisk, varsågod att sätta igång henne"

Jag tror Brana känner sig redo också för hon är som värsta studsbolllen nuförtiden. Hon vill arbeta och verkar vara trött på att gå i hagen, komma in i boxen, ut i hagen. Det känns som om hon vill göra något. Att bara få skritta ut på henne vore guld värt för mig.

Men som sagt, år 2015 ska vi INTE tävla. Det blir rehab hela vintern, våren och en bit in på sommaren och därefter blir det styrketräning, muskelbyggande, kondition - då kanske vi kan kursa lite men inte en endaste tävling. Att tävla kräver så mycket och jag känner att hon kommer aldrig vara redo år 2015. Hon är fortfarande bara 10 år (värsta ungdomen) och vi har lång tid kvar tillsammans att tävla så jag ger oss lite extra tid.

Men OJ så jag längtar efter att bara få sitta på henne igen..

Det här är en av de första tävlingarna första året jag ägde henne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar