måndag 18 mars 2024

Helg-paus

 Vilken lycka det är att känna sig så pass trygg med alla i stallet så man kan låta bli att dyka upp i stallet! För det var så jag gjorde i helgen. 

Lördagen åkte jag till mamma för att städa upp hennes garage och det blev sååå bra! Nu kan mamma äntligen köra in bilen, vilket hon har kunnat göra tidigare, men nu är det tomt på material överallt längs med kanterna. Dessutom ser hon alla verktyg och vet vart allt finns, utan att leta runt överallt i bråten. Måhända att pappa visste var allt fanns men nu måste mamma hitta sina verktyg eftersom hon äger allt numera.


Fick lite energi av städningen hos mamma så jag passade på att, när jag väl var hemma, tvätta Ida, dammsuga överallt, byta sängkläder, tvätta några tvättar, laga god mat och njuta av kvällen.

Söndagen var en 100% hemmadag. Jag njöt av dagen på alla möjliga sätt. Läste en god bok, åt en mycket god frukost, tittade på fåglar som åt av mina talgbollar, tömde bilen på bråte, åt god lunch, lagade lunchlåda för dagen efter, bakade en sockerkaka, pratade i telefon och bara njöt.. Det var länge sedan jag hade en sådan dag och den var välbehövlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar