måndag 20 maj 2019

Massa ridning

Tjohooo så roligt det är när allt äntligen börjar klaffa!

Unghästen börjar förstå mer och mer efter 7 veckors träning. Nu kan vi skritta, tölta, trava och galoppera med bara mitt säte som drivande (ingen röst) och sakta men säkert så börjar vi även träna halvhalter och annat smått och gott. Den här killen var ingen lek att lära hur man blir vuxen men när väl polletten ramlade ner så satte den sig permanent och allt bara rasar framåt. Unghästen är som en svamp!

Träningshästen börjar bli rejält stark! Jag noterade en hel del muskler på honom som jag inte har sett förut. Väldigt roligt att se hur han utvecklas och det här är en extremt rolig häst att rida. Man blir alltid så lycklig efter en ridstund med denna häst.

Teo går också fint. Vi jobbar på med vår tölt, den eviga tölten som behöver förbättras. Vi ska tävla i helgen och det ska bli intressant att se hur det kommer att gå.

Förra veckan så var det mässa som gällde! Jag jobbar med vanligt jobb på vardagarna och vi stod på en mässa och "sålde in" våra produkter. Mycket intressant, mycket roligt.


Sedan ägnade jag helgen åt att elda! Eldandet hjälpte föräldrar till med,.

 
Jag tror jag körde skiten ur dem, för de låg/satt och vilade efter maten..
 
Sedan började jag med projekt Hallen! Det är rätt enkla grejer, 80-tals valvet ska bort, lite ny färg och sedan är nog det rummet klart. Men eftersom det rummet nu kommer flyta in i vardagsrummet så behöver jag måla om vardagsrummet också.. och eftersom jag hela tiden såg in i mitt gästrum medan jag höll på i hallen, så insåg jag att jag behöver pimpa upp där med, så det började jag med också. Så ett litet enkelt projekt blev helt plötsligt tre projekt!
 
 
 


1 kommentar: